• Mempertikaikan hakikat bahawa terlalu ramai pekerja asing dalam sektor perkhidmatan di negara kita terutama di bandar besar termasuk di ibu negara adalah ...
B... tiada pernah kita berjumpa, Engkau pergi entah kemana, Duhai kasihku nan setia, Ku teringat masa dahulu, Masa kita berada dirantau,Irama senandung anak dara, Itu nyanyian kita bersama, # Malam bulan purnama, Tiada hati dirundung duka, Kita bersenda gurau bersama, Riang ria gembira dengan cahya sinaran rembulan, Itu semua pengalaman, Namun kini hilang lenyap sudah, kenangan waktu hidup bersama, Engkau kini jauh dimata, Jangan lupa khabar berita#...ulang# #

Blogger Lain Menulis

  • *SST101*. 1. Aku bukak kilang. Nama kilang aku KILANG AKU SDN BHD; 2. Aku bukak satu lagi company. Nama company aku tu KILANG AKU (DISTRIBUTION) SDN B...
    13 hours ago
  • A Kadir Jasin *بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم* *MUKHADIMAH*: *Pandangan yang terkandung dalam tulisan ini adalah pandangan peribadi saya. Saya men...
    1 day ago
  • Gambar hiasan hasil carian Google. Perbualan antara Haji Dahan dengan Lobai Salleh kat surau lepas sembahyang 'Asar petang semalam. Haji Dahan: "*Selalun...
    3 days ago
  • Saya menonton BICARA KHAS Angkasapuri Rtm TV1 dimana Menteri KPDNKK Saifudin Nasution bercakap tentang keadaan dimana walaupun Kerajaan PH Malaysia mengh...
    5 days ago
  • * *
    5 days ago
  • 1. What are your top five Shingeki No Kyojin / Attack On Titan characters? Hange, Levi, Nifa, Jean and Connie. But I like drawing Annie though I’m neutral ...
    5 weeks ago
  • [image: "Everyone Took UMNO's Money!" PAS Youth Chief's Alleged Admissions] "Everyone Took UMNO's Money!" PAS Youth Chief's Alleged Admissions - 3 Apr...
    3 months ago
  • *Bahagian A: Pengenalan* 1. Saya bercakap hari ini bukan sahaja sebagai seorang Muslim sejati, tetapi juga sebagai rakyat Malaysia dan mewakili umat Isl...
    1 year ago
  • HAPPY BIRTHDAY !! GEMINI MAN TURN 29 TODAY. sambut besday dia dekat skype memang kelakar.... so....hopefully besday kau yang ke-30 kita dapat celebrate be...
    2 years ago
  • 1. Pemilik pusat pengumpulan dan pembelian tandan buah sawit segar di beberapa kawasan Sungai Panjang mempersoal tindakan MDSB yang mengarahkan mereka...
    3 years ago
  • SAYA AMBIL ARTIKEL NI DARI BLOG PAKDI.NET Ini sumbernya. Artikel ini diambil dari sebuah laman blog – oskortos dengan keizinan penulis asal. Semoga d...
    5 years ago
  • Assalamualaikum warahmatullah hi wabarakatuh dan selamat kemunapan saya ucapkan kepada para penonton sekalian. Apa khabar anda pada malam ini? Sehat? Demam...
    6 years ago
  • When Honda release the V4 Concept bike in 2009, a few images leak on the internet and they reveal their concept bike at the INTERMOT motorcycle show in Col...
    7 years ago
  • Aper yg aku mahukan dari dalam hidup aku? Cuma satu...bahagia. Susah nak cari suma tue kan.. Mungkin aku perlu paham erti bahagia tue sendiri.. Tak semestiny...
    7 years ago
 

Click di sini